Zhodnocení sezony 2018/2019

Ročník okresních turnajů příbramského okresu je za námi a můžeme trochu bilancovat, jak si naši hráči vedli. Celkem bylo 5 bodovacích turnajů, jedny přebory a jeden turnaj TOP8 o kterém jsme již psali. Musíme říci, že se jako klubu stolního tenisu dařilo ve všech kategoriích. Nejvíce asi v nejmladších a mladších žácích, kde máme početné zastoupení. Hráči, kteří jezdí už delší dobu mají skvělé výsledky, což dokazuje celkové vítězství nejúspěšnější hráčky bodovacích turnajů Liliany Čermákové. Pohár za toto vítězství převzala po turnaji TOP8. Dokonce je naší nejúspěšnější hráčkou, která je ve dvou věkových kategoriích na „bedně“. Další naši hráči, kteří se v celkovém seriálu umístili na stupních vítězů jsou Hanka Kodetová, Ondřej Vávra a Marek Křivonoska. Veliká škoda, že závěrečného turnaje TOP8 se neúčastnil Marek Křivonoska, který mohl uspět a připsat také body do kompletního hodnocení. Také nám dorůstají další hráči, kteří na turnaje nejezdili hned od začátku, ale až v průběhu sezony, kdy dosáhli na úroveň, že mohou na turnaje jezdit.
Nejen okresní turnaje hráli naši hráči. Pravidelně se účastnili pražských turnajů, ale i krajských a někteří s vyšší výkoností i turnajů republikových. Výkonost soupeřů na těchto turnajích je vysoká, ale i prohry dávají velice cenné zkušenosti mladým hráčům. O výsledcích na těchto turnajích si napíšeme někdy příště.
Pokud budou chtít naši hráči letošní úspěchy v příští sezóně obhájit, nebo vylepšit, tak je čeká mnoho hodin trénování, kde na sobě musí pracovat. 

Abecední seznam hráčů, kteří se v sezoně 2018/2019 účastnili tréninků, nebo turnajů:
Alešová Karolína, Bezoušková Zuzka, Čermáková Liliana, Hošková Lenka, Jánská Johana, Kodetová Hanka, Konopásek Tomáš, Konopásková Kateřina, Křivonoska Marek, Matějů Nikola, Melnar Vítek, Melnarová Natálie, Smrčinová Denisa, Souček Marek, Špírková Michaela, Urban Jan, Urban Václav, Váňa Tomáš, Vávra Ondřej, Votavová Veronika a Žemlička Jakub.

Přejeme všem hráčům, ale i jejich rodičům klidné léto k načerpání sil do další dlouhé sezony 2019/2020.


Výsledky jednotlivých kategoriích po 5-ti bodovacích turnajích bez TOP8 v sezóně 2018/2019. Kompletní listinu naleznete ZDE:

Nejmladší žáci
1.místo – Čermáková Liliana (TTC Ledňáček Malá Hraštice)
2.místo – Hrkal Jindřich (SK Chraštice)
3.místo – Kodetová Hanka (TTC Ledňáček Malá Hraštice)

Mladší žáci
1.místo – Silavecká Ema (TTC Příbram)
2.místo – Vávra Ondřej (TTC Ledňáček Malá Hraštice)
3.místo - Čermáková Liliana (TTC Ledňáček Malá Hraštice)

Starší žáci
1.místo - Silavecká Julie (TTC Příbram)
2.místo - Silavecká Ema (TTC Příbram)
3.místo – Kosová (Čenkov)

Dorostenci
1.místo – Bláha Jiří (TTC Příbram)
2.místo - Kosová (Čenkov)
3.místo – Křivonoska Marek (TTC Ledňáček Malá Hraštice)


Veliká škoda, že na závěrečném turnaji TOP8 nepotvrdili někteří hráči svou výkonnost a ztratili nějaké body do úplně celkového hodnocení. Na tento turnaj se kvalifikovalo pouze prvních 8 hráčů žebříčku a tak hráči se spodních příček nemohli bojovat o své zlepšení v celkovém hodnocení. Celkové žebříčky se všemi hráči včetně turnaje TOP8 naleznete ZDE.